Höststäddag den 3 oktober

Det är dags - Välkomna på föreningens höststäddag!

För att hålla nere årsavgifterna arrangerar föreningen två städdagar per år därför är alla medlemmars deltagande och insatser viktiga. Höstens städdag är i år söndagen den 3 oktober och då har även ni som inte har redovisat era medlemsnycklar en sista chans att göra det.

Höststäddag den 3 oktober kl 10:00 i trädgården

Föreningen arrangerar städdagar/trädgårdsdagar varje vår och höst år för att hålla nere årsavgifterna. Därför är alla medlemmars deltagande och insats viktig. Om man inte har möjlighet att vara med på själva städdagen kan man bidra med en frivillig summa pengar som t.ex kan gå till transport av skräp eller inköp av tjänst för eventuella restuppgifter. Swisha över ditt eventuella bidrag till: 0732073029 Helena Jongeling, ange: ”Städdag”.  Alla bidrag redovisas. 

Det som inte blir utfört på städdagen läggs ut på entreprenad.

Vi drar igång städdagen kl 10.00 och håller på till kl 15:00. Välkomna!

Nyckelrutin - redovisning av nycklar

Nyckelrutinen är en viktig del av föreningens säkerhetsarbete och enligt antagna ordningsregler skall samtliga medlemsnycklar redovisas fysiskt till nyckelansvarig på den årliga föreningsstämman. 

Redovisning av nycklar genomfördes vid årsstämman den 9 maj 2021 och styrelsen utlyste ytterligare ett kompletterande tillfälle under sommaren. Trots det saknar styrelsen fortfarande redovisning av flera nycklar, därför ombeds medlemmar som inte redovisat alla sina nycklar att ta med dessa till städdagen för slutlig, fysisk redovisning. En borttappadavgift à 1 500 kr/nyckel kommer att utgå för de nycklar som inte redovisats i år eller under städdagen den 3 oktober 2021. Vill du veta vilka nycklar som ska redovisas hittar du informationen här>>>

Du hittar information om vår nyckelrutin här>>>

Kontakta Johanna Nylander för redovisning av nycklar.

Trädet i 7:an angripet av almsjuka

Det har tidigare kommunicerats att almen i 7:ans trädgård är angripen av almsjuka. Styrelsen har varit i kontakt med Trädmästarna och efter deras besök är deras bedömning att trädet är angripet av almsjuka men att den kan stå kvar ett tag till.