Nyhet november

Ta del av information och pågående aktiviteter i föreningen i månadens nyhetsbrev. 

Höjning avgift

På extrastämman den 26 oktober informerade styrelsen att avgiften höjs stegvis under 2023. From den 1 januari höjs avgiften med 3% och from den 1 juli höjs avgiften med ytterligare 3%. Analysen av avgiftshöjningen har gjorts i samråd med föreningens revisor och med hänsyn till bl a den ekonomiska utvecklingen, planerat underhåll samt löpande kostnader.

Renovering av lokalen

Efter höstens renoveringsarbete av lokalen har vi nöjet att informera att renoveringen är genomförd och vi står nu redo för att välkomna ny hyresgäst. Lokalen har fått sig ett rejelt lyft och är riktigt fin. Innan vi börjar annonsera lokalen externt vill vi i vanlig ordning rikta frågan om intresse av att hyra lokalen till medlemmarna i förening. Är du intresserad eller känner någon som är intresserad av att hyra lokalen? Kontakta styrelsen. 

Efter renoveringen kvarstår städning av lokalen, bla att sopa och torka golven. Om någon är intresserad av att bidra med städning går det bra att kontakta styrelsen så snart som möjligt. I annat falla lejer vi ut det arbetet på extern part. 

Städdagen 

I början av oktober hölls höstens städdag och med hjälp av deltagande medlemmars insats kom vi långt i aktivitetslistan. Vi är nästan i mål men några punkter kvarstår. Hade du inte möjlighet att delta på städdagen så finns möjlighet till att bidra. Följande aktiviteter behöver utföras i 5:an - tvättstugan, vind och i 7:an trädgårdsförrådet, källargolv, torkrum, föreningsförråd, bortforsling av koffert som står på 7:ans vind. 

Närmare information om vad som gäller för respektive punkt finns här>>>

Nyckelpant

I september månads nyhet informerade styrelsen om nyckelpanten som införts för samtliga medlemmar.Här kommer en vänlig påminnelse om att panten ska vara insatt senast den 1 december 2022. De nycklar man inte behöver och inte sätter in pant för ska lämnas tillbaka till Christoffer H innan 1 december 2022. Närmare instruktioner hittar du via följande länk:  Så gör man för att sätta in pant.