Nyheter i föreningen i april.

I föreningen pågår arbete med underhåll och vi förbereder för att välkomna våren med en gemensam städdag i anslutning till årsstämman.

Fönsterrenovering 

Enligt tidplanen påbörjades fönsterrenoveringen den 4/4 och arbetet har flutit på bra under dom första veckorna. För att hålla tidplanen är det viktigt att samtliga tar del av informationen som finns på hemsidan under Medlemmar, Renovering. 

Städdagen/årsmöte - information 

Vi vill påminna om årsmöte och städdagen den 7 maj kl 10:00. Efter mötet så kommer vi har vårstädning. Årsmöteshandlingar och mer information om städdagen kommer senare den här veckan. 

Information om nyckelinventering på städdagen 

En påminnelse om att den årliga nyckelinventeringen sker efter årsstämman den 7/5. Nyckelinventeringen är en viktig del i arbetet med att stärka säkerheten i. Ta med dig samtliga nycklar som går till våra gemensamma utrymmen och visa upp nycklarna fysiskt för föreningens nyckelansvarig. Läs mer om nyckelrutinen på hemsidan under Medlemmar, Nyckelrutin. På hemsidan kan du också se status vad gäller antalet nycklar som står registrerade på dig och information om inbetald pant per medlem. 

Ny medlem - information 

Vi vill välkomna John Hedlund som ny medlem i föreningen och som kommer att flytta in till sommaren  i Carina och Tores lägenhet i 5:an.