Nyheter i föreningen i februari

Efter extrastämman några veckor sedan så har den nya styrelsen kommit igång. Här är senaste nytt vad som händer i föreningen under våren. 

Motioner till stämman
Enligt stadgarna ska motioner till stämman ha inkommit senast den 1 februari. Styrelsen har dock valt att senarelägga detta datum, till 12 mars 2023 så att alla medlemmar får en möjlighet att inkomma med motioner till årsstämman. Maila dessa till styrelsens mailadress.

Städdag 7 maj
Vi kommer ha vårstädning och årsmöte den 7e maj kl 10.00. Inbjudan med mer information kommer senare, men ”save the date” redan nu.

Nyckelansvarig
Maria W har utsetts till nyckelansvarig av styrelsen, vilket vi är mycket tacksamma för. Tack Maria!

Ledig lokal
Lokalen i Sjuan är nu renoverad och redo att hyras ut igen. Om du själv eller om du känner någon som är intresserad, vänligen kontakta Styrelsen.

Renovering av fönster
Enligt vår underhållsplan så kommer renovering av fönster och balkongdörrar att sätta igång i mars. Entreprenören kommer att återkomma med detaljer om hur det påverkar respektive lägenhet. Mer information kommer.

Kontakt med styrelsen
Vi har tidigare informerat om styrelsen nya funktionsmail. Vill du komma i kontakt med styrelsen når du oss lättast på:  styrelsenahlviken57@gmailcom