Nyheter mars

Välkomna att ta del av nyheter och uppdateringar från styrelsen. 

Byte av portkod och masterkod

Vi har som bekant haft oinbjudna gäster i fastigheterna vid några tillfällen under dom senaste månaderna. För att stärka säkerheten är det hög tid att byta portkod samt att uppdatera masterkoden.

Vi söker nu någon medlem som kan åta sig att hjälpa till med ändring av portkod och masterkod omgående.

Vad behöver göras? I dagsläget är det olika masterkoder till 5:an och 7:an, dessa behöver likställas. I samband med byte av masterkoden behöver också nuvarande portkod bytas. 

Kan du hjälpa till med byte av portkod och masterkod? Hör av dig till Christoffer Havlind för närmare instruktioner. 

Städning i tvättsugan och torkrummet

För att våra gemensamma utrymmen och utrustning ska vara rena och väl underhållna är det viktigt att vi städar tvättstugan och torkrummet enligt våra rutiner. Utöver att rengöra utsustning samt att städa efter varje gång vi använt tvättstuga och torkrum vill vi påminna om städrutinen. Första tvättiden i månaden innebär att man gör en grundligare rengöring av båda utrymmena enligt våra rutiner som finns tillgängliga i tvättstugan.

En särskild påminnelse om att fläktarna i torkrummet bör rengöras regelbundet enligt rutinen. Om fläktarna inte undehålls påverkas brandsäkerheten samt att fläktarnas effekt minskar, vilket medför en negativ påverkan på väggar och golv i torkrummets utrymme.

Status garagekontrakt

Under december månad påbörjades arbetet med att se över våra garagekontrakt i samråd med vår jurist. Då vi har flera medlemmar som står i kö för garageplats har vi beslutat att avsluta externa hyresgästers kontrakt till förmån för köande medlemmar. 

Under januari och februari har Äppelvikens Motor delgivits uppsägning av sitt hyreskontrakt i två faser; dels via juristen samt med hjälp av delgivningsfirma. Parallellt med uppsägningen pågår en mer övergripande översyn av samtliga garagekontrakt med stöd av juristen. 

Aktivitetslista

Vi vill påminna om vår aktivitetslista och att vi fortfarande har aktiviteter som behöver hanteras. Aktiviteter som ligger markerade med ett rött kryss i aktivitetslistan är fortfarande öppna.

Kan du hjälpa till med någon av aktiviteterna? Hör av dig till Christoffer Havlind. 

Du hittar aktivitetslistan här>>>

Årsstämma/städdag

Save the date! Den 9 maj kl 10:00 ses vi på vår årsstämma och städdag. Välkomna!