Tack till er som deltog på städdagen

Det finns, trots arbetsglöd på städdagen, uppgifter kvar som behöver göras. Har man inte redovisat sina nycklar än finns det möjlighet att göra det fram till den 15 juni 2022. 

Medlemsnycklar: Ni som inte har redovisat era medlemsnycklar kan göra det till Maria Wiker fram till den 15 juni 2022. Nycklar som fortfarande inte är redovisade efter 15 juni 2022 kommer registreras som borttappade och berörda medlemmar som tappat bort nycklar kommer debiteras en borttappad-avgift på 1 500 kr/nyckel. Avgiften debiteras medlemmar som inte hämtat ut sina nycklar mot pant. Ni som har styrelsenycklar och inte har något uppdrag i föreningen längre är det fint om ni lämnar tillbaka era nycklar till Maria. Se aktuell nyckelstatus (inlogg krävs)

Underhållsbudget: På stämman undrade man hur underhållsbudgeten har fördelats. Så här har styrelsen fördelat underhållsbudgeten.

Nya grannar: I början av juli flyttar Tomas och Carina C och deras son in i lägenhet 722 och Tomas C flyttar.

Vinden 7:an: Ni som har saker på 7.ans vind har möjlighet att ha prylarna där fram till och med 30 juni 2022.

Trädgårdsschema: För att hålla ned kostnaderna för föreningen har medlemmarna valt att ta hand om trädgårdsskötseln under sommarhalvåret. Sommarens trädgårdsschema hittar ni här

Fjärrvärmen: Efter bytet av varmvattenpumpen i fjärrvärmecentralen har vi ett pågående ärende för ytterligare åtgärd. Kontakten pågår med leverantören för att åtgärden ska utföras så snart som möjligt. Eftersom styrsystemet i fjärrvärmecentralen inte fungerar som det ska är det en bra idé att stänga av alla sina element i sin lägenhet för att undvika sus i elementen. Byte av styrsystem kommer innebära en större obudgetrad kostnad på närmare 80 tkr vilket innebär att styrelsen måste läga oplanerad tid på att ta in flera olika offerter.  Tur att det snart är sommar. 

Styrelsen: Så här ser den nya styrelsen ut.