Viktig information inför underhåll i källaren

Det är dags för underhållsarbete i källaren. Ta del av information kring förberedelser inför arbetet och viktigt att tänka på under pågående arbete. 

Det har blivit dags för underhållsarbete och denna gång står målning i källaren i 5:an och 7:an på tur.

Arbetet påbörjas den 28 mars och beräknas ta 1 - 2 veckor

Vad är det som ska göras? Arbetet omfattar målning av golven i båda källarutrymmena, målning av källarväggen mot 7:ans trädgård samt målning av dörrar och dörrfoder i 5:ans källare. Inför arbetet har Andrea Hallencreutz rengjort väggarna i 5.ans källaren då väggarna där var rätt slitna av både smuts och däckavtryck efter tiden då utrymmet fungerade som föreningens cykelrum. Vill man fräscha upp sin front på sitt källarförråd kan det vara smidigt och bra att göra det nu innan golvet målas. 

För att arbetet ska kunna utföras behöver ytorna vara tillgängliga och därför är det viktigt att alla lösa förmål tas bort från källarutrymmena inför arbetets start

Arbetet kommer att utföras samtidigt i båda källarutrymmena vilket innebär att det inte kommer att finnas tillgång till lokalen, källarförråden, tvättstugan och torkrummet som helt stängs av under arbetets gång. Även barnvagnsförrådet och cykelrummet kommer att vara otillgängligt under arbetets gång pga målning av dörrar och dörrfoder. Behöver ni tillgång till era cyklar och barnvagn under perioden behöver ni ta ut dem innan arbetet påbörjas den 28 mars. Cykelställ finns i respektive trädgård och på parkeringssidan, det går även bra att ställa barnvagnen i trädgården om man inte vill ha den lägenheten förstås.